Annons

Föreläsning om Turkiet

Landskrona föreläsningsförening inbjuder till höstens tredje föreläsning på onsdag klockan 19 i Stadsbibliotekets hörsal. Temat för kvällen är, Turkiet i går och i dag och den som berättar är Raija Öhrstedt, konservator av orientaliska textilier och reseledare.

Raija Öhrstedt, Citadellet Landskrona, är inte enbart konservator med orientaliska textilier som specialitet, utan även reseledare med mångårig erfarenhet av resor till Turkiet. Raija har varje år sedan början av 1980-talet lett uppskattade resor för bland andra Temaresor till olika delar av Turkiet. Med intresset för orientaliska textilier som bas har Raija kommit att fascineras av Turkiet – landet, folket, kulturen och historien.
Vi är säkra på att många kommer att fascineras av Raijas intressanta och spännande föreläsning, hälsar Jan Nilson, ordförande i Landskrona föreläsningsförening och meddelar samtidigt att det är fritt inträde.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser