Annons

Manifestation mot rasism

Idag växer sig rasistiska organisationer starkare. Natten den 9 november 1938 har gått till historien som ”Kristallnatten”. Den natten genomdrevs en av nazitysklands mest blodiga förföljelser. För att hedra minnet av dessa offer och för att protestera mot dagens rasistiska våld arrangerar Ung Vänster och Vänsterpartiet på fredag en manifestation klockan fem på Rådhustorget i Landskrona. Flera organisationer medverkar med tal och uppträde mot rasism och främlingsfientlighet.

Medverkar gör:
Ung Vänster, Vänsterpartiet, Jonas Bergh, Socialdemokraterna, Unga K.R.I.S., Unga Röster, Henning Süssner – rektor på Kvarnby folkhögskola, Sveriges Kommunistiska Ungdomsförbund och Marko Huttunen (m).

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser