Annons

Svenska Stadsnät AB förvärvar i Mölndal

Svenska Stadsnät AB, med säte i Landskrona, har tecknat avtal om förvärv av stadsnätet i Mölndal. Säljare är det kommunägda Mölndals Energi AB och övertagandet sker den 3 december 2007.
Vi upplever att allt fler kommuner har kommit till slutsatsen att stadsnäten, både tekniskt och kommersiellt, inte längre passar in i kommunal verksamhet. Mölndals stadsnät är välbyggt och har en stor potential inte minst med tanke på Mölndals tillväxt och framåtanda, säger Mats Nilsson, vd på Svenska Stadsnät AB och tillägger att företagets filosofi är att stadsnäten skall vara öppna.
– Tjänsteleverantörerna ska på lika villkor konkurrera med varandra. Företag och hushåll skall fritt kunna välja mellan olika tjänsteleverantörer. På så sätt skapas ett brett och prisvärt utbud av tjänster, avslutar Mats Nilsson

Svenska Stadsnät AB äger sedan tidigare stadsnäten i Karlshamn, Laholm och Svalöv och planerar för en omfattande tillväxt under de närmaste åren.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser