Annons

Heltaggat Falcons

När Andreas Svensson fläker, nästintill slänger sig fram och tveklöst trycker in 2-1 målet efter Fredrik Glans läckra djupledspassning är det symptomatiskt för matchbilden. Åtminstone om men sedan lägger till Mullsjös snabba kvitteringsmål. Det bjöds på kamp, fart och frenesi när de obesegrade serieledarna Mullsjö igår gästade Landskrona Idrottshall.
Revanschlustan och viljan var dock stor hos hemmalaget. Två raka förluster fick vara nog.
Med omstuvade femmor bjöd Falcons på ett spel som nära nog räckte till stående ovationer under slutminuten från de 459 åskådarna i hallen.
För minuten efter att Limhamn Limeburs slått pucken i tom kasse i ishallen mitt över gatan så kunde Fredrik Glans göra detsamma, nämligen fastställa slutresultatet i tom bur. 8-5 slutade matchen i Falcons favör och nu är laget bara en poäng efter den numera besegrade serieledaren Mullsjö.

Hädanefter får vi hoppas, och inte enbart för medias skull utan även för den växande publikskaran för stans vinteridrotter att lagen kan synkronisera sina matchtider bättre. 17 minuter mellan starttiderna är gör valet av match svårt för den idrottsintresserade.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser