Annons

Ny BoIS-tränare presenteras i veckan?

BoIS håller fortfarande på att försöka hitta rätt man som ska föra BoIS-skutan till toppen av Superettan nästa år. Troligtvis kan man presentera ett namn i slutet av veckan.

Det är vår stora förhoppning. Men vi vill inte lova något, säger BoIS sportchef Mats Aronsson till Landskrona Direkt på onsdagsmorgonen.

Annons
 

På frågan om vem eller vilka tränare det rör sig om är klubben fortfarande förtegen.
– Vi har ett huvudspår som vi jobbar med. Dessutom har vi två alternativ om det första skulle visa sig gå i stöpet. Mer kan jag inte säga i dagsläget, säger Mats Aronsson.

Hur är det ställt på spelarfronten?
– Vi har en del namn som vi jobbar med, både i försvaret, mittfältet och i anfallet men även här ligger vi lågt tills vi vet mer.

Vad gäller Håkan Söderstjerna, Matthias Eklund och Antti Okkonen är fortfarande inget bestämt. Vad Landskrona Direkt erfar så är det dock troligt att Håkan Söderstjerna slutar att spela fotboll. Mycket pekar mot att Matthias fortsätter ett år till i klubben. Men vad gäller Antti Okkonen så är frågetecknena fler.
– Vi håller på att diskutera men det finns andra klubbar med i bilden. Vi ser dock gärna att Antti spelar i BoIS även 2008, avslutar Mats Aronsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser