Annons

Släppshow för Berghs sjunde bok

Under kulturnatten var det smyglansering för Jonas Berghs sjunde bok, Ett hål i huvudet där ljuset tar sig in. Imorgon är det stor släppshow på Victoria i Malmö.

Från klockan 19.00 kan man ta del av en slowrocklitterär show signerad Jonas Bergh och L.T. Fisk. Enligt programförklaringen gör de i Limhamn och Arlöv boende landskronasönerna det de är bäst på. Bergh läser ur sina böcker stående och Fisk sjunger sina sånger sittande.
Vår gemensamma nämnaren är galghumoristisk sorg och ibland hoppfullhet, säger Jonas Bergh och utlovar underhållande allvar.

Annons
 

Med sig till anrika Victoriateatern tar Jonas dessutom tre begåvade vänner som agerar varsitt förband. Vissångerskan Åsa Bällsten är regerande svensk mästare i Trubadur-slam. Poeten och göteborgaren Pontus Lindh, aktuell med ny bok, läser dikter samt prisbelönte författaren Andrzej Tichý läser (förhoppningsvis) ur kommande romanen.

Kalaset går loss på 150 riksdaler meddelar Jonas men i gengäld ingår ett exemplar av Ett hål i huvudet där ljuset tar sig in.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser