Annons

Berg-o-dalbanehockey av Lejonet

Ömsom vatten, ömsom vin är Lejonets facit den gångna helgen. Förlust i fredags i hemmamötet mot Eagles med hela 9-2 följdes upp med en härligt 3-2 vinst i bortaderbyt mot Åstorp.
Vi tappade huvudet fullständigt i fredags. I 30 minuter spelar vi jämt sen drar vi på oss alldeles för många utvisningar. Det är oacceptabelt. De vinner sista perioden med 5-0, säger Lejonets huvudcoach Vesa Ruuskanen som krävde skärpning inför söndagens derby.

– Vi gjorde en del ändringar i kedjeformationerna samt krävde nolltolerans när det gällde besök i utvisningsbåset av ett par spelare. Alla 18 spelare gick ut och visade stort Lejonethjärta, poängterar Vesa Ruuskanen och är i det närmaste rörd av spelarnas gensvar.

Annons
 

Åstorp vinner skottstatiken med 47-32 men Lejonet matchen med 3-2.
Åstorp är riktigt bra och har spelat jämt mot de tippade topplagen. De startade matchen i högt tempo men våra killar spelade smart. Extra plus till 18-årige Robin Wilhemsson som spikade igen kassen samt till 17-årige Niklas Waldén som visade prov på stort backspel, berömmer Vesa Ruuskanen och tillägger glatt.
– Hör och häpna vi drog bara på oss 4×2 minuter i utvisningsbåset.

På söndag väntar serieledarna Limhamn Limeburns klockan 17.00 i ishallen.
– Spelar vi som vi gjorde igår så är jag inte rädd för något lag i serien, avslutar Vesa.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser