Annons

Gruppboende byggs på egen risk

Det nya gruppboendet på Regeringsgatan byggs nu på egen risk eftersom bygglovet är överklagat.
– Och länsstyrelsen har inte medgett inhibition under handläggningstiden, berättar byggnadsnämndens ordförande, Gerd Bernström, (fp), som trots utfästelse efter beviljat bygglov inte tagit kontakt med någon av de nittiotalet bilägare som kände sig överkörda och överklagade bygglovet.
– Jag har helt enkelt inte hunnit.

Den aktuella hörntomten har stått tom i massor av år och använts som betald parkeringsplats för kringboende. Nu har bygget av det nya gruppboendet påbörjats utan att länsstyrelsen tagit ställning till överklagandet.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser