Annons

Man hoppade ut från fönster själv?

Polisens tekniska undersökning av den lägenhet på Timmermansgatan där två män misstänktes ha kastat ut en tredje gav inga bevis för brott. Dessutom har de båda misstänkta gett samstämmiga uppgifter var och en för sig i de förhör som hållits.
– Enligt de båda männen som befann sig i lägenheten när polisen kom till platsen, hade den förolyckade blivit helt galen och hoppat ut genom fönstret, säger förundersökningsledaren kammaråklagare Charlotte Österlund.
– Och vi kan i nuläget inte motbevisa detta. Därför är männen försatta på fri fot.

Den omkomne mannen ska obduceras under onsdagen och ger obduktionen inga bevis för att mannen har puttats eller slängts ut, kommer ärendet att läggas ner.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser