Annons

Grevie Barock på teaterrestaurangen

På torsdag erbjuds det barockmusik från Italien till chili sin carnen och den nybakade baguetten när det vankas torsdagslunch på teaterrestaurangen.

Enligt veckans programförklaring kommer lyssnaren få smaka på den italienska musikens eld, intensiva skönhet och sväng. För musiken svarar gruppen Grevie Barock som består av Kanerva Juutilainen, barockviolin, Emelie Roos, blockflöjter och Dohyo Sol, luta och teorb.

Annons
 

Trion har turnerat i Sverige och Finland och gästspelade i somras på Kuopio barockfestival. Grevie barock hör numera hemma i Malmö och Höör, men repeterade i starten i Östra Grevie kyrka, vilken gruppen tagit namn efter. Utmärkande för trion är temperamentsfullt och virtuost spel på tre klangligt vitt skilda instrument som möts i spännande stämningar.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser