Annons

27-åring mördad på Timmermansgatan?

Vid 01.20-tiden natten mot lördagen hittades en livlös 27-årig man på trottoaren på Timmermansgatan i Landskrona. Då polisen kom till platsen kunde de konstatera att han fallit ut från ett fönster på tredje våningen. Mannen ådrog sig sådana skador, bland annat i huvudet, att hans liv inte gick att rädda.

Mannen hade befunnit sig i en lägenhet tillsammans med två andra män, 35 och 43 år, och dessa fanns där när polisen tog sig in. Den tekniska undersökning som följde pekade på att mannen inte fallit ut av egen kraft. Detta innebar att de båda männen greps klockan 01.25 och anhölls strax innan klockan 5 på morgonen. Under måndagen kommer åklagare att ta sig an ärendet för att utreda fallet.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser