Annons

Magasinet om Landskrona, för Landskrona

Nästa fredag får samtliga 19.500 hushåll i Landskrona ett färgglatt magasin från LandskronaPlus. Idén är att tydliggöra allt som känns aktuellt för landskronaborna i ett spännande och varierande magasin. Här finns artiklar om näringsliv, vardagsliv och uteliv kombinerat med tävlingar och evenemangskalender.
– Vårt uppdrag handlar inte enbart om att få hit fler besökare utan också skapa attraktioner för alla som redan finns i Landskrona samt naturligtvis då berätta om detta. Här ser vi vår nya tidning ”Magasinet om Landskrona för Landskrona” som en utmärkt led, säger Thorsten Karlén, vd för LandskronaPlus samtidigt som han granskar trycksaken som just anlänt från tryckeriet.
Innehållsmässigt är jag väldigt nöjd. Texter och bilder förmedlar en framtidsstad som vi lätt blir hemmablinda inför. Landskrona har så otroligt mycket att erbjuda.

”Magasinet om Landskrona för Landskrona” är tryckt i 22 000 exemplar och kommer att delas ut med posten till samtliga hushåll i Landskrona kommande fredag men redan i dag finns exemplar i tidningsställen på Stadshuset och på LandskronaPlus (turistbyrån).
– Vi kommer dessutom att tillsända samtliga kommuner i Sverige vars ett exemplar. Det är en tidning som håller ett tag. Vårt mål är att kunna ge ut Magasinet tre gånger årligen. Första numret innehåller 24 sidor och i framtiden hoppas vi att såväl upplagan som sidantalet ökar.
LandskronaPlus kommer även att komma ut med en bilaga i Sydsvenskan under november, så Landskronas positiva utveckling kommer att låta höra om sig,
avslutar Thorsten Karlén.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser