Annons

‘Dokusåpa’ på soppan. Teater Foajé ber om hjälp!

Vid torsdagslunchen på teaterrestaurangen kommer en nyskriven pjäs att läsas upp för publiken – som sedan får fälla det avgörande beslutet om pjäsen ska sättas upp.

Skådespelarna Per Lundström och Bo Jonsson berättar om pjäsen ”HUSET” som är ett relationsdrama mellan två gamla vänner och kollegor som möts för första gången på länge. Den ena har blivit lämnad av sin fru, den andra lever sedan en tid tillbaka med fru och barn. Från att ha haft ungefär samma riktning i livet har deras vägar gått isär. Anklagelserna haglar mellan de båda. Den ena tycker den andra lever ett ansvarslöst och vegeterande liv. Den andra kontrar med anklagelser om ett småborgerligt och tråkigt liv. Något dramatiskt och avgörande har inträffat för den ena av dem. Därför har han nu sökt upp sin gamle vän och vapendragare.

Annons
 

I detta interaktiva arrangemang får publiken i enkätform svara på, och vara delaktig i diskussionen, om pjäsen är värd att sättas upp.

Till diskussionen och papperskryssandet serveras ärtsoppa, coleslowsallad, pannkakor med sylt och grädde.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser