Annons

– Totalt sett var det inte oförtjänt, det sa BoIS tränare Patrik Johansson efter gårdagens 3-1 förlust på bortaplan mot Degerfors. BoIS kom till spel med en delvis förändrad trupp gentemot den som säkrade kontraktet mot Jönköping. Skador och sjukdomar gjorde att det i truppen fanns fyra u21-spelare.

Tillbaka i målet och på gamla hemmaarenan Stora Valla var Sebastian Karlsson. Nu började det inte bra för ”Sebbe” som redan efter sju minuter fick hämta ut bollen ur nätmaskorna efter att Kristoffer Wiktorsson på frispark gett hemmalaget ledningen.
20 minuter senare var det dags igen.
– Det är två turliga mål dom får. Frisparken tuschar i muren men även tvåan får en konstig studs, säger tränare Patrik Johansson.

Annons
 

Med fem minuter kvar av första halvlek ser dock en frispelad Alvedin Nezirovac till att hålla nerv i matchen då han reducerar till 2-1.
– Där får vi en fribiljett in i matchen, poängterar Johansson.
– I andra halvlek blir vi aggressivare och kopplar därmed ett visst tryck. Vi har mycket boll men skapar inte så värst många chanser.

Matthias Eklund har en nicklobb som så när ställer till det men när sedan Andreas Drugge på halvvolley skjuter in 3-1, två minuter från slutet, så är det bara att acceptera att hemmasegern får betecknas som rättvis.

– Idag stämmer den gamla klyschan ”motivation slår klass” bra in på matchbilden, avslutar tränare Johansson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser