Annons

Hiphopallsång på församlingshemmet

I samband med att Landskrona Lekmannakår firade 70-års jubileum bjöd Unga Röster på ett musikframträdande för de festklädda deltagarna på Församlingshemmet i Landskrona.

Musiken är en del i Unga Rösters senaste projekt där ett 50-tal landskronaungdomar fått producera en egen film, med antirasistiskt budskap. I kontakt med Andre Nyberg som leder Kyrkans Unga och med hjälp av ljudteknikern Paskal Poulsen har de fått tillgång till kyrkans studio.

Annons
 

– Det var ett fantastiskt framträdande med egenproducerad musik och text. Det blev till och med lite allsångskänsla, berättar en glad Jenni Rantala, en av projektledarna för Unga Röster och samorganisationen för frivilligorganisationer i Landskrona, SamLa.

Unga Röster föddes genom SamLA, i vilken bland annat Rädda Barnen och Svenska Kyrkan ingår, för att ge de unga en chans till att uttrycka sig.
– Dom unga är vår framtid. Det är viktigt för Landskrona är att skapa mötesplatser och det är de vuxnas ansvar att det blir av, sade Anders Nordberg, förbundsordförande i Svenska kyrkans lekmannaförbund i sitt högtidstal.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser