Annons

Poeten och författaren Marcus Birro kommer med sin föreställning -LIVE- till Plantan nästa vecka. Föreställningen beskrivs som en litterär stand-up med kolsvart humor.
– LIVE, handlar om drabbande utanförskap och priset man tvingas betala för att ingå i ett sammanhang, att få tillhöra något, skriver Jenny Månström verksamhetsledare på Plantan i ett pressmeddelande.

– Den är också ett långfinger åt den nya tidens skoningslösa och obarmhärtiga ytlighet. I all enkelhet har Marcus försökt sträcka ut en hand åt alla som någon gång brottats med sin identitet och satt sig ner i något mörkt hörn och funderat över hur man får sina drömmar att komma överens, sträcka ut en hand om man så vill, med verkligheten. Med svart humor, befriande självdistans och hela tiden med hjärtat vid gränsen guidar Marcus Birro oss rätt och föser med varm hand undan alla hinder längs vägen. -LIVE- är medicin mot mörkret, står att läsa i programförklaringen.

Annons
 

Föreställningen är på tisdag och startar klockan 19.30 Biljetter säljs vid dörren under föreställningsdagen men finns även till förköp på biblioteket. 30 kr för de som är 20 år eller yngre, samt arbetslösa och studerande och 80 kr för alla andra.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser