Annons

Mystisk branddoft över Landskrona

Flera, oberoende av varandra, källor har hört av sig på morgonen och berättat om att de känt brandlukt. Efter ett par förvirrade minuter har redaktionen kommit fram till att det rör sig om olika händelser. Vi har tidigare skrivit om en explosion på Boliden Bergsöe. Dessutom har brandkåren ryckt ut till Hotel Öresund efter att en gäst duschat och förmodligen haft dörren öppen. Följden blev då att automatlarmet löste ut.
En annan detalj som uppmärksammats är att man sedan en tid tillbaka släpper ut ånga från Scandust vilken en del har uppfattat som brandrök.

Mystisk rökdoft
Faktum kvarstår dock. Strax innan 7.30 i morse på tisdagsmorgonen luktade det brandrök, i alla fall i norra delarna av Landskrona men även på industriområdet vid hamnen.
– Jag kände röken men vet inte var den kom ifrån, säger Lars Nilsson, hamnchef i Landskrona
Men får jag reda på något så hör jag av mig, lovade han.

Annons
 

På räddningstjänst vet man inget om någon brand.
– Förutom larmet till hotellet och incidenten på Bergsöe så vet vi inget. Har det brunnit så har någon i så fall hunnit släcka så snabbt att ingen hunnit larma oss, säger räddningsledare Janos Sari.

Har du också känt rökdoften i morse? Eller vet du rent av var doften kommer ifrån? Du kanske har någon bild? Kontakta oss i så fall via mail eller telefon. Adressen är info@landskronadirekt.com och telefonnumret är 0418-227 60.

Brand på IP efter BoIS-matchen
Tidigare i våras brann det i ett elskåp under det strålkastartorn vid Idrottsplatsens a-plan mitt under match. Elskåpet var placerat under tornet vid ishallen.

Och på måndagskvällen var det dags igen. Denna gången inträffade branden i skåpet vid spelaringången. Spelare och ledare höll som bäst på att lämna omklädningsrummet när röken började välla ut ur elskåpet och brandkår kallades till platsen. Då dessa anlände hade emellertid branden självslocknat.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser