Annons

Snyggt boende på ÖsterMartin Persson, fastighetsansvarig på Landskronahem visar upp en av de nyrenoverade lägenheterna på Öster.

Efter många och krångliga turer börjar Landskronahems renovering av 27 lägenheter nu ta form på Bredgatan. Till helgen stod en första visningslägenhet klar och från bolagets sida tycker man sig märka ett stort intresse för lägenheterna.
– Vi har flera sökande till alla våra lediga lägenheter, så jag tror inte att det skall bli några problem att få lägenheterna uthyrda, förklarade Martin Persson, fastighetsansvarig på Landskronahem när han visade runt i den lilla tvåan på 45 kvadratmeter med en öppen planslösning.
– Vi har satsat lite extra på utrustningen vad gäller bad och kök, berättade han och tillade att hyran blir 4050 kronor i månaden.

Förutom de 27 lägenheterna, 20 tvåor och sju treor, skall även ett gruppboende med sex platser stå klart i början av nästa år.
– Vi visar den här lägenheten nu så att alla som funderar på att flytta hit själv kan bilda sig en uppfattning, informerade Maria Ansgariusson.

Annons
 

Landskronahem har under senare år engagerat sig i centrum genom att köpa fastigheter i behov av renovering.
– Nu har vi också genomfört grundliga renoveringar och jag utesluter inte fortsatta satsningar, menade Martin Persson.

Vad gäller Bredgatan så var det tänkt att Landskronahem tillsammans med någon annan aktör skulle omvandla dessa till bostadsrätter. Men de planerna fick man lägga åt sidan eftersom det samarbetsföretaget gick omkull och ingen annan aktör var bredda att satsa ekonomiskt i projektet.

Därför kommer nu 27 nyrenoverade hyresrätter att stå inflyttningsklara i början av nästa år.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser