Annons

Var fick Astrid allt ifrån?

Landskrona föreläsningsförening har startat upp höstens verksamhet och redan imorgon är det dags för säsongens andra föreläsning, som går under titeln, Var fick Astrid allt ifrån?
Astrid Lindgrens brorsbarn Barbro Alvtegen och Gunvor Runström berättar och Bertil Alvtegen visar bilder.
Vi utlovar en intressant och givande kväll med Astrid Lindgrens brorsbarn Barbro Alvtegen och Gunvor Runström. De berättar om Astrid Lindgren och om hennes uppväxt i småländska Näs. De ger oss också sina egna minnesbilder av vår kanske mest folkkära författare, meddelar Jan Nilsson från föreningen och upplyser samtidigt om att det är fritt inträde till föreläsningen som hålls klockan 19.00 i Stadsbibliotekets hörsal.

Landskrona föreläsningsförening nybildades i augusti 2006 .
Vår ambition är att erbjuda intressanta, stimulerande och spännande föreläsningar för alla i Landskrona. Under hösten kommer vi tack vare ett ekonomiskt bidrag från Sparbanksstiftelsen Skåne, att börja arbeta mot nya målgrupper och med nya former för föreläsningar. Det är vår förhoppning att våra föreläsningar ska locka alla Landskronabor – och då inte minst ungdomar, avslutar Jan Nilson.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser