Annons

BoIS allt närmare säker mark

BoIS tog idag ett rejält kliv mot förnyat kontrakt i Superettan då man bortaslog Örgryte med hela 4-2. BoIS tog ledningen genom Christoffer Carlsson i den 37:e minuten och drygt två minuter senare gjorde Pär Cederqvist 2-0 på en frispark.
I andra halvlek reducerade ÖIS genom Ken Fagerberg men BoIS ökade på nytt ledningen då Jocke Persson gjorde 3-1. Även anfallaren Alvedin Nezirovac hamnade i målprotokollet då han gjorde 4-1 och segern var ett faktum trots att Simon Chekroun tilläts göra 4-2 på övertid.
Segern innebär att BoIS har sex poäng och nio måls bättre målskillnad än Degerfors som ligger på 15:e plats.
– Det här satt gott som satan. Killarna kämpade till sig segern idag, säger BoIS tränare Patrik Johansson.

Mer information hittar du på BoIS hemsida.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser