Annons

Kanonstart för Falcons

Landskrona Falcons har fått en flygande start som nykomlingar i division 1. I premiären bortaslog man Slätafly och igår hade man inga som helst problem med att vinna Skånederbyt mot Röke. Det blev vinst till slut med 10-6 detta sedan gästerna mot slutet kunde putsa till siffrorna.

Falcons startade matchen starkt och Mathias Andersson kunde göra 1-0 redan efter 1.42. Stefan Zyszczak ökade på ledningen till 2-0 efter ett genialiskt pass från Christian Persson bakom mål. Innan första perioden var över kunde Falcons göra både 3-0 och 4-0 genom Andreas Svensson och Joakim Reimertz.

Annons
 

Andra perioden började bra då Nicklas Lidholm gjorde 5-0 efter 2.29. Sedan var det roliga slut för andra perioden för Falcons del. Det blev slarvigt passningsspel och mycket passivt försvarsspel resten av perioden, och Falcons kunde gå till periodvila med en ledning på 6-2.

Falcons skärpte återigen till spelet och man gick upp i en 9-2 ledning 7.59 i i tredje perioden. Sedan blev det återigen mycket slarvigt och passivt spel, och Röke kunde välförtjänt göra 4 mål under resterande tid av perioden.

Vi blandar och ger i matcherna. Emellanåt spelar killarna fantastiskt innebandy, men sedan kommer det stunder då spelet kommer av sig totalt och skärpan försvinner, och man tillåter motståndarna gör relativt enkla mål, analyserar Petri Manu, sportchef i Falcons.

På fredag är det återigen dags för ett Skånederby då mot IBC Engelholm kl 20.00 i Ängelholm. På söndag tar Falcons emot KFUM Linköping kl 14.14 i Landskrona idrottshall. Ett Linköping som börjat serien stabilt och tippas bli ett topplag i div 1 södra.

Matchfakta
Landskrona-Röke 10-6 (4-0, 2-2, 4-4)

Landskrona: Björn Lundgren 2, Andreas Svensson 2, Mathias Andersson, Stefan Zyszczak, Joakim Reimertz, Alexander Wedberg, Nicklas Lidholm, Rickard Jacobsen
R
öke: Niklas Larsson 2, Johan Ågren, Kristoffer Fält, Jimmy Lagerkvist, Peter Lovén

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser