Annons

Orkidén med Teater Foajé

I våras gästade Teater Foajé torsdagsluncherna i teaterrestaurangen med den underfundiga föreställningen Överläkaren som drömde om att göra en birdie. Skådespelarna Jörgen Darfelt och Per Lundström kommer nu tillbaka med Orkidén, även den skriven av malmöförfattaren Fredrik Ekelund.

En proffsfotbollsspelare, hemkommen från sin kanske inte så lyckade utlandskarriär, besöker sitt gamla stamställe – en bar i hemstaden. Minnen väcks till liv, avslöjanden sker och beundran av stora sportpersonligheter passerar revy.

Annons
 

Under hösten blir det ytterligare sju torsdagsluncher fram till och med 15/11. Programmet i sin helhet finns på www.landskronakultur.se

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser