Annons

BoIS och AIF i samarbete 2008 Nils Persson i Asmundtorp IF och Kenneth Håkansson i BoIS är överens om att samarbetet mellan klubbarna är givande för båda parter.

Landskrona BoIS och Asmundtorps IF har beslutat att starta ett fördjupat samarbete. Syftet är att skapa bättre förutsättningar för elitfotbollen i Landskrona. Ambitionen är att i ett längre perspektiv ha ett lag i allsvenskan och ett i division 1 i Landskrona och att dessa klubbar är BoIS och Asmundtorp.

Avtalet innebär att BoIS från och med 2008 och framåt kan låna ut spelare till AIF för att matcha dem i seniorsammanhang, samtidigt som viss träning fortfarande kan ske i BoIS regi. Omvänt bjuds spelare från AIF in till BoIS för träning och provspel.
– BoIS ser mycket positivt på detta och det blir ett utmärkt komplement i vårt arbete att utveckla och förädla talanger, säger BoIS ordförande Kenneth Håkansson på tisdagseftermiddagen.
– För vår del så underlättar det vårt jobb att utveckla våra ungdomar. Detta är ett samarbete som både vi och BoIS kommer att ha glädje av, säger Nils Persson, Asmundtops ordförande.

Annons
 

Mer information och fler kommentarer finns att läsa på BoIS hemsida. Adressen är www.landskronabois.com.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser