Annons

Häljarp klara för trean

Det var inte enbart Landora som säkrade seriesegern i helgen. På lördagen besegrade Häljarps damer Hittarps dito med klara 3-0 och därmed var avancemanget till division 3 klart.

Det var tydligt att matchen betydde mycket för Häljarpstjejerna som inledningsvis spelade med nerverna utanpå tröjan. Efter en knapp halvtimmes spel lyckades dock Jenny Olofsson slita sig fri efter en djupledsboll och skyttedrottningen gör inga misstag fri med målvakten
Det skulle dröja till den 81:a spelminuten innan det förlösande 2-0 målet kom, även detta signerat Jenny Olofsson. I matchens sista minut fastställde sedan Malin Heier slutresultatet.

Annons
 

– Detta har vi kämpat för i tre år så nu känns det helt underbart att vi har tagit steget upp i trean. Vi spelade inte bra men visar fin lagmoral trots det stora trycket från framförallt oss själva. Det syntes att tjejerna var nervösa för vi spelade inte bra, trots de så vinner vi komfortabelt med 3-0.” säger lagets tränare Mikael Elström.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser