Annons

Cederqvist visade vägen

Blott 1815 åskådare hade infunnit sig på IP under torsdagens regniga och ruggiga höstkväll när BoIS efter en strålande första halvlek och en medioker andra med nöd och näppe lyckades besegra Sirius med 2-1. Med stolpar och ribban på sin sida samt Pär Cederqvist i storslag kunde BoIS bärga tre oerhört viktiga poäng och därmed se till att lämna bottenskiktet i tabellen. Redan vid lunchtid idag ska tränare Patrik Johansson ha tagit ut ett nytt lag som imorgon klockan 16 ska möta IFK Göteborg på Nya Ullevi i semifinal i Svenska Cupen.
– Med en seger i ryggen är det trots allt lättare att tänka på cupen även om jag tycker att det är huvudlös planering från förbundet som tvingar oss att spela fyra matcher på tio dagar, säger BoIS tränare Patrik Johansson.


Pär Cederqvist var kung på plan med två mål och ett uppoffrande spel visade han vägen.

Annons
 

Referat och kommentarer från matchen hittar du på BoIS hemsida >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser