Annons

Företagarna instiftar Miljöpris

Företagarna Landskrona väcker liv i en gammal idé.
– När jag var ung och radikal så instiftade vi ett Miljöpris på Företagarna, säger Ronny Ahrling ordförande i Företagarna Landskrona och minns hur kommunen även de instiftade ett miljöpris. Sedermera rann det hela ut i sanden.
Förr var miljöfrågorna mer lokala. Vi hade Teckomatorp med mera i vår närhet. Nu är det mer en global fråga och ligger mer rätt i tiden. Vi vill uppmuntra företag som jobbar miljövänligt. Tanken med Miljöpriset är att det ska bli en återkommande och uppmärksammad händelse, såsom Årets Företagare redan är, avslutar Ronny Ahrling.

Mer om Miljöpriset kan du läsa om på Företagarna Landskronas hemsida >>

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser