Annons

Spektakulär ljusshow på

Under årets Kulturnatt kommer en spektakulär ljusshow lysa upp Rådhuset.

Fredagen den 12 oktober anordnas den årliga Kulturnatten i Landskrona.
Precis som tidigare år kommer det att bjudas på allsköns arrangemang med kulturella inslag såväl i butiker som på kulturinstitutioner runt om i staden.
– Men aldrig tidigare har denna typen av upplevelse kunnat beskådas. Det handlar om en gigantisk ljussättning av det vackra Rådhuset mitt i city, säger Björn Carlsson, vd för BECE Ljudproduktion som är mannen bakom idén.

Annons
 

Som Landskronabaserat företag inom nöjesindustrin känns det absolut nödvändigt att ge Landskronaborna en första presentation av vår nya revolutionerande utrustning. Det handlar om ljussättning när den är som störst. Vi kommer att använda den allra senast tekniken för att ge en upplevelse långt över det vanliga. Avancerade armaturer kommer att kombineras med ljud- och bildutrustning för att skapa olika bilder på Rådhusets fasad. Ljussättningen kommer först att spegla ett kallt vinterlandskap för att senare övergå i varma färger som sätter fantasin på ett flygplan söderut, säger Björn Carlsson målande.

Björn Carlsson grundade sin firma för 15 år sedan.
– Vi har sen starten hela tiden expanderat och är idag fyra fast anställda. Vi har därutöver ett 20-tal projektanställda tekniker och projektledare, berättar han och nämner att firman ifjol levererade all teknik och teknisk personal till Helsingborgsfestivalens 14 scener.

För att följa med i den oerhört snabb utveckling som sker på området investerar företaget ständigt i den senast tekniken.
Vår tyngdpunkt ligger på uthyrning, installation och service av ljud, ljud och bildutrustningar men vi tillhandahåller även scener, pyroteknik med mera.

BECE Ljudproduktions kunder är bland annat festival-, konferens- och konsertarrangörer.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP


 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser