Annons

BoIS föll mot serieledarna

På måndagskvällen föll BoIS med 1-0 mot serieledarna IFK Norrköping i superettans 24:e omgång. Målet kom i matchens nionde minut efter att BoIS-försvaret inte lyckats rensa bort en hörna. I slutet av matchen hade Mirza Jelecák ett par tillfällen att kvittera utan att lyckas.

Med matchen mot Norrköping inleddes en hektisk vecka för de randiga. På torsdag är det dags för nästa match då man tar emot Sirius på Landskrona IP och redan på lördag är det så dags för match nummer tre denna vecka då man ska möta IFK Göteborg i Svenska Cupens semifinal. Den matchen spelas på Ullevi i Göteborg med start klockan 16.00.

Annons
 

Mer info om matchen hittar du på BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser