Annons

Säsongspremiär för torsdagsluncherna

Det blir mycket teater, musikal och musik på Landskrona Teater i höst. En del av dessa scenupplevelser presenteras under den första torsdagslunchen, vilken äger rum nu på torsdag, det vill säga 20/9 mellan klockan 12 och 13.
– Malmö Opera gästar oss, liksom aktuella Öresundteatern och Landskrona Riksteaterförening som har många godbitar på programmet i höst, berättar Håkan Persson på Fritids- och Kulturförvaltningen. Även Teater Foajé, som kommer att hålla i några av höstens luncher, hälsar välkomna till teaterhösten.
– Teaterprat, musik och sång utlovas och god champinjonsoppa med yoghurt och bönsallad därtill blir det under säsongspremiären
, utlovar Håkan Persson och avslutar med att meddela att bord bokar gör man på telefon 0418-473120.
Under hösten blir det ytterligare åtta torsdagsluncher fram till och med den 15 november.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser