Annons

Häljarp på väg mot trean

Häljarps damer knep en ny trepoängare när man i helgen besegrade Eket på bortaplan med 2-0. Målen tillkom efter fasta situationer. 1-0 nickar Jenny Olofsson i mål efter en perfekt slagen hörna av Maria Torpling. Dessförinnan hade Maria slagit en hörna direkt i stolpen.
Med sju minuter kvar av matchen fastställer skyttedrottning Olofsson slutresultatet då hon blir frispelad efter en snabbt slagen frispark.
– Vi var rädda för matchen men efter en lite krampaktig första halvlek så vinner vi säkert. Grunden denna dag ligger i ett mycket stabilt försvarsspel, menar tränare Mikael Elgström som nu har seriesegern inom räckhåll. Häljarp kan på lördag säkra avancemanget till division 3 vid seger mot Hittarp på hemmaplan. Ett Hittarp som hittills endast skrapat ihop sex poäng, det låtermed andra ord inte som en omöjlig uppgift.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser