Annons

Falcons vara nära att knipa en kvartsfinalplats

Efter fredagens formidabla insats i idrottshallen där Landskrona Falcons besegrade elitserielaget FC Helsingborg ville det sig inte riktigt för landskronalaget när gruppspelet i Ligacupen fortsatte på Öland under lördagen och söndagen.

Elitserienykomlingen och hemmafavoriterna Färjestaden vann lördagens match med 6-3 innan det på söndagen vankades svenska mästare i form av Warberg.
Här pressade Falcons länge och väl Warberg, vilka först två minuter från slutet kunde fastställa slutresultatet till 4-2. Nu gäller det för det nyblivna division 1-laget att ladda om batterierna för på lördag inleds serien borta mot Slätafly.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser