Annons

Brand i centrum

Mitt i lunchrusningen tvingades Räddningstjänsten att spärra av större delen av gågatans sträckning utmed Östergatan, detta sedan en brand utbrutit vid 12-tiden i ett flerfamiljshus.
Efter att en granne till den brandhärjade lägenheten snabbt slagit larm kunde Räddningstjänsten tämligen omgående få grepp om branden som trots detta mer eller mindre totalförstörde två rum. Under eftermiddagen var Räddningstjänsten kvar på platsen för eftersläckning dessutom var arbetet med restvärdet påbörjat.
På bottenplan drabbades klädesbutiken Annabelle av vattenskador från släckningsarbetet, oklart dock i skrivande stund hur stora skadorna blivit där.
– Viktigast dock att inga personskador är rapporterade, däremot chockades grannen som slog larm, då rökutvecklingen var så pass kraftig att han trodde att branden var i hans lägenhet, meddelar man från Räddningstjänsten.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser