Annons

Csaba i startgropen för sin 15:e film

Förra veckans profil här på Landskrona Direkt, Csaba Bene Perlenberg ligger i startgroparna för inspelningen av sin 15:e kortfilm. Filmen som går under namnet ”Åttiosju”, regisseras och produceras av Csaba Bene Perlenberg och bygger på eget manus. ”Åttiosju” är enligt pressmeddelandet en kortfilm om det mest sårbara ögonblicket i en vuxen människas liv. Skådespelerskan Ia Gustafsson spelar en kvinna som konfronteras med den exakta stunden då vi alla tvingas inse hur små vi i själva verket är. Blir vi någonsin större än vad våra föräldrar själva vågade vara?
I teamet runt filmen återfinns filmfotografen Jarno Lee Vinsencius som var den som lyckades föreviga ”Väsenpumpen” i en enda lång tagning.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser