Annons

Amar i U21-truppen

U21-landslagets förbundskaptener Jörgen Lennartsson och Tommy Söderberg har fått återbud från tre spelare inför de kommande matcherna mot Lettland och Tyskland. En av ersättarna som kallas in är Amar Muharemovic från Landskrona BoIS.
– Jag fick reda på det vid lunchtid och blev naturligtvis jätteglad, säger Amar Muharemovic..
– Jag sticker till Malmö direkt efter matchen i morgon för att möta resten av truppen.

U21-herrarna spelar på bortaplan mot Lettland den 7 september och mot Tyskland den 11 september på Malmö Stadion.
– Det här är ett bevis på att det gått bra i år och jag känner att jag har mer att ge. Nu hoppas jag att jag får en halvlek, för att känna på hur det är att spela för Sverige, avslutar Amar Muharemovic.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser