Annons

BoIS lånar MFF-försvarare

Natten mot lördag stänger transferfönstret för fotbollsövergångar i Sverige. Sedan en tid har ihärdiga rykten gått om att BoIS skulle skriva på med en ny mittback. Nu står det klart att det rör sig om ett lån. På torsdagen blev det nämligen klart att klubben lånar den 192 centimeter långa mittbacken Daniel Theorin från Malmö FF under de två månader som återstår av säsongen. Daniel är 24 år och kom till MFF från den norska klubben Lyn inför denna säsongen.
– Han är en bra karaktär och vass på huvudet. Jag tror att han passar perfekt för oss under hösten. Det rör sig dock bara om ett rent lån och något köp är alltså inte aktuellt i dagsläget, säger BoIS klubbdirektör Mats Aronsson.

Daniel Theorin provtränade med Landskrona BoIS i januari 2005 men lyckades den gången inte övertyga så pass att det blev kontraktsskrivning.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser