Annons

Familjegudstjänsterna drar i gång med buller och ballong

Söndagen den 2 september återupptas gudstjänster för hela familjen, i S:t Johannes kyrka.
Vi passar även på att ha en terminsupptakt för alla våra barngrupper, säger Carina Brink, komminister i Landskrona församling och berättar att det hela börjar klockan 14.00 med fika och utställning utanför S:t Johannes kyrka.
Vi visar barnens alster och informerar om barngrupperna som startar i höst. Ledarna finns på plats och svarar på frågor. Vid varje ”station” kan barnen skapa något fint.

Inne i kyrkan blir det rytmik för barn och föräldrar. Barnkören sjunger klockan 14.30 och efter detta framträdande följer en glassfika. Klockan 15.00 inleds gudstjänsten med mycket sång och musik, predikan för barn, mässa och som avslutning ett ballonguppsläpp. Den som vill kan skriva och skicka iväg en ”ballongbön”.

Annons
 

Familjegudstjänsterna i S:t Johannes kyrka firas sedan varannan söndag ända fram till jul med en ”salig” blandning av mässa, fika, söndagsskola, pyssel, predikan för barn, sång och musik. Följande söndagar gäller:
2/9, 16/9, 30/9, 14/10, 28/10, 11/11, 25/11, 9/12, 24/12 och 6/1
…och alltid på nedanstående tider:
14.00 Kyrkcafé och verksamhet för barn
15.00 Gudstjänst med söndagsskola

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser