Annons

Stödet åter från Engelska

Hon fick en grannlaga uppgift att lösa. Som nyvald ordförande för supporterklubben Black & White skulle Susanne ”Sannemaggan” Tegnér förena två hejaklacker till en. Klassiska Engelska-läktaren övergavs och istället samlades man på den västra ståplatsläktaren.
Inledningsvis var stödet stort men ganska snart tunnades det ut för att i matchen mot Örgryte vara obefintligt från västra läktaren. Nu splittrar de två supporterfraktionerna på sig igen.
Det är sorgligt men sant. Våra försök att få ihop en stor enad klack brast. I ÖIS-matchen var vi fem man i klacken på västra men då ljöd det åtminstone en del från ”Engelska”, säger Susanne Tegnér som sett flertalet av Black & Whites medlemmar vandra tillbaka till långsidesläktaren.
De från Black & White som flyttat med till Västra tyckte det var tradigt när ”Västra-folket” som stått där från början, själv börja svika. Vi inom Black & White (den officiella supporterklubben) har nu beslutat oss för att flytta tillbaka till Engelska läktaren. Tyvärr har vi inte lyckats få med oss folket från Västra, varför det åter bli klackverksamhet från två läktare.
Några direkta oenigheter råder inte mellan de båda grupperingarna enligt Sannemaggan.
Det är angeläget att motverka rivalitet. Det viktiga är trots allt att stödet finns på läktarna.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser