Annons

Idag inleds ”Heja Skåne”

Idag samlas uppemot 80 skånska ledare och beslutsfattare, från såväl privata företag som offentlig sektor, till en dygnslång konferens på Backafallsbyn på Ven. Konferensen som vi tidigare skrivit om går under namnet ”Heja Skåne”.

En av frågeställningar som deltagarna ska diskutera är bland annat hur Skåne ska gå stärkt ur utvecklingen som blir en konsekvens av pågående energi- och miljöförändringar.

Annons
 

Huvudtalare är Allan Larsson (f.d finansminister), Göran Johnsson (f.d Metall-ordförande och numera styrelseledamot i Swedbank och Elanders) samt Tove Lifvendahl (kommunikationsansvarig Svenskt Näringsliv).

Mer om konferensen hittar du här >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser