Annons

Idag inleds ”Heja Skåne”

Idag samlas uppemot 80 skånska ledare och beslutsfattare, från såväl privata företag som offentlig sektor, till en dygnslång konferens på Backafallsbyn på Ven. Konferensen som vi tidigare skrivit om går under namnet ”Heja Skåne”.

En av frågeställningar som deltagarna ska diskutera är bland annat hur Skåne ska gå stärkt ur utvecklingen som blir en konsekvens av pågående energi- och miljöförändringar.

Huvudtalare är Allan Larsson (f.d finansminister), Göran Johnsson (f.d Metall-ordförande och numera styrelseledamot i Swedbank och Elanders) samt Tove Lifvendahl (kommunikationsansvarig Svenskt Näringsliv).

Annons
 

Mer om konferensen hittar du här >>

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser