Annons

Fp lovar arbetsro i skolorna

Nästa onsdag börjar stans grundskoleelever i skolan igen men redan nu sitter deras lärare vid skolbänken. Imorgon ska 180 skolanställda i kommunen motiveras av skolminister Jan Björklund (fp). Deltagarna kommer först att få lyssna till, Lisa Flinth (fp) ordförande i Barn- och ungdomsnämnden som under en halvtimme kommer att redogöra för fattade och kommande beslut på kommunal nivå som berör skolans värld. Därefter tar skolministern vid och berätta om regeringens arbete och planer innan det lämnas öppet för frågestund och mingel med ministern.
I den pressinbjudan som är gjord till konferensen står följande att läsa:
– Höstterminen blir starten för en ny inriktning för skolorna i Landskrona. Alla barn ska lära sig läsa, skriva och räkna samtidigt som det ska råda ordning och reda och arbetsro på Landskronas skolor.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser