Annons

Falcons förstärker med målskytt

Landskrona Falcons har förstärkt med Christian Persson, en av Skånes målfarligaste spelare. Förra säsongen producerade Christian Persson 41 mål och 36 assist, totalt 77 poäng, lika många poäng som Tobias Blixt, i div 2 Södra Götaland.

– Christian Persson är definitivt en av Skånes målfarligaste spelare och det ska bli mycket intressant att se vad han kan uträtta i Landskrona Falcons. Han har alltid varit känd för att göra många mål, men jag tror att han i Falcons även kommer att fungera riktigt bra som framspelare. Jag är övertygad om att Christian kommer att ge vårt spel ytterligare en dimension, säger Falcons tränare Patric Johansson.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser