Annons

Årets hjälpsändning till Lettland

Tidigt på tisdagsmorgonen lastades en 80 kubikmeter stor trailer med cirka 10 ton förnödenheter på Koppargården i Landskrona.
Det hela utgör årets hjälpsändning och är den 33:e i ordningen sedan Elsa Kittel startade sin hjälpverksamhet 1991. På plats, för att vara behjälplig vid lastandet, fanns ett 20-tal personer, bl a Lionsmedlemmar från Löddeköpinge och Saxtorp.

Sedan 2003 har Mission Pakapieni i Tukums, Lettland, varit mottagare av bland annat kläder, textil, porslin och leksaker för utdelning till enskilda, familjer, skolor och instutioner där det fortfarande finns ett stort hjälpbehov. När sändningen anländer till Lettland kommer Elsas medarbetare Gun Andersson och Kerstin Halldin från LC Landskrona/Citadella att vara med för att under en vecka följa verksamheten och göra familjebesök.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser