Annons

Landoras segertåg rullar vidare

Efter en tuff match där hemmalaget Axelvold stod upp bra, lyckades Landoras Tomas Larsson lobba in 1-0 med endast 2 minuter kvar att spela. Ett mål som innebär att Landora i nuläget leder serien med sju poäng.

Det känns betryggande men vi tar inte ut något i förskott utan tar en match i taget, säger Jörn Jönsson ordförande i BK Landora och hoppas att många fotbollsintresserade tar sig ut till IP:s b-plan på lördag då man klockan 14.30 möter St. Harrie.
Jag uppmanar alla landoriter och andra fotbollsintresserade att ta sig ut på IP och stötta oss. Ibland känns det nämligen som vi spelar borta var match då motståndarna har mer publik med sig.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser