Annons

BoIS föll mot Häcken

BoIS lyckades inte med att ta en tredje seger i följd då man idag mötte Häcken på bortaplan. Göteborgslaget vann rättvist med 2-0 efter 1-0 i paus. Första målet kom på straff efter att Robin Wikman dragit ner en Häckenspelare i straffområdet och det andra gjordes av Dioh Williams efter en dryg timmes spel.
– Det är inte mycket att snacka om idag, säger BoIS sportchef Mats Aronsson direkt fråm Rambergsvallen.
– I första halvlek är det skapligt jämnt men i andra så äger Häcken de första 20 minuterna totalt. 2-0 kommer rättvist. Sen vänder spelet och BoIS får några chanser. Bland annat så är Pär Cederqvist mycket nära att göra 2-1 efter en fin framspelning av Christoffer Carlsson. Men idag räckte vi inte till riktigt. Vi var helt enkelt inte tillräckligt aggressiva, avslutar Aronsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser