Annons

USM-framgångar för Linjen

Anders Brandt och Simon Ryderdal är två av BGK Linjens lovande ungdomar, som nu spelat sitt första ungdoms-SM i bangolf. Deras tränare och tillika nyblivna JSM-segrarinna Malin Jacobsson, som själv har mångårig erfarenhet från USM, har tränat de båda ungdomarna på plats och bidragit med sina värdefulla tips och råd inför tävlingarna. Staffanstorps BGK stod som arrangör för årets USM och Linjens båda ungdomar svarade där för mycket fina prestationer i sina respektive klasser.

Tävlingen spelades på filtunderlag och resultatmässigt placerade sig Anders på en femteplats i pojkar C och Simon på en sjätteplats i pojkar B. Båda i stark konkurrens med ungdomar där flertalet spelat betydligt längre. Anders och Simon, som båda bara spelat i drygt ett halvår, passade dessutom på att slå personliga rekord över en tävlingsrunda, med 42 respektive 39 slag. Första mästerskapet innebar alltså mittenplaceringar för ungdomarna som båda levde upp till sina personliga målsättningar med tävlingen.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser