Annons

Landskronakille tränar hockeylöften

En av landets mest prestigefyllda ungdomsturneringar inom idrotten är utan tvekan TV-pucken. Ishockeyturneringen har man kunnat på TV sedan starten 1959. De två senaste åren har Skåne varit i final och i år är det tänkt att man ska gå hela vägen och ta hem den åtråvärda bucklan. Någon spelare från Lejonet är inte uttagen i årets trupp men glädjande är att laget kommer att coachas av Jonas Molin, Landskrona.
Till vardags tränar han Malmö Redhawks J18- och U16-lag.

Gruppspelet avgörs i Sannarpshallen i Halmstad den 7-9 september. I Skånes grupp spelar också Blekinge, Gästrikland, Bohuslän/Dalsland, Hälsingland, Göteborg, Värmland, Halland, Västmanland, Örebro Län och Östergötland. Slutspelet avgörs i Enköping och finalen spelas den 23 september.

Annons
 

Skåne har två TV-pucksegrar, 1987 och 1989 bakom sig.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser