Annons

Bo Sörensson slutar som alkoholhandläggare?

Bo Sörensson, kommer förmodligen att sluta som kommunens alkoholhandläggare. Det står klart eftersom han sökt en annan tjänst i kommunen. Han kommer dock att arbeta inom samma förvaltning som tidigare, det vill säga Vuxenförvaltningen.
– Han har sökt en tjänst som går ut på att han har hand om boendekedjan för bland annat missbrukare i kommunen, säger hans närmaste chef, Lotta Olander, till Landskrona Direkt.

Han kommer dock att behålla sitt gamla jobb som alkoholhandläggare parallellt med sitt nya under en period.
– Han tillträder den nya tjänsten på måndag då han kommer tillbaka från semestern och då kommer han också att påbörja arbetet med att gå genom de nya ansökningarna till hans gamla tjänst. Sen får vi se vem som är bäst lämpad och när denna person kan börja. Fram till dess kommer han att jobba på två håll, fortsätter Lotta Olander.

Annons
 

Landskrona Direkt har talat med en del krögare och somliga hoppas på smidigare framfart i framtiden.
– Han är en paragrafryttare. Han är anställd av kommunen för att hjälpa och underlätta för oss krögare och inte som nu försöka sätta käppar i hjulen för oss, säger en av krögarna.
– Han kunde haft lite större respekt. Han har varit ganska otrevlig och tuff när han besökt oss. Speciellt jobbigt är det när det sker framför kunderna. Det ärdr ock inga större problem om man ringen honom. Då är han helt ok, säger en annan.
Alla uppfattar inte Sörensson som osmidig.
– Han är jättebra. Han gör bara sitt jobb. Följer man regler och lagar så har man inget att frukta från Sörensson eller någon annan, säger en tredje.

Landskrona Direkt har försökt komma i kontakt med Bo Sörensson utan att lyckas.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser