Annons

Derbyseger för Häljarp

Häljarps damer kunde igår ta en skön derbyseger då man besegrade Wormo med 0-2 när serien nystartade på Exan. Hemmalaget hade inledningsvis ett stort bollövertag på det soldränkta planen men Häljarps försvar var i det närmaste prickfria.

Möjligen var det värmen och orken som gjorde att spelet, stundtals, i andra halvlek blev småfult. 0-1 gör 15-åriga debutanten Isabella Tolevska och minuten senare sätter Christina Larsson spiken i kistan med sitt 0-2 mål.

Annons
 

Matchen avgjordes på ett par slumpmål och hade vi fått in någon boll i första halvlek hade vi kunnat vunnit matchen, säger Mats Lundholm Wormos tränare.

– Vi var lite rädda för denna match men tjejerna spelade mycket bra. Bra mittfält och ett bra försvar bäddare för en härlig seger. Ska sägas att vi saknade både Ina Hägg, Hanna Watrell, Carolina Larsson och Veronica Wall i denna match, säger Mickael Elgström, tränare för Häljarp.

Med tanke på att Isabella Tolevska tillhörde planens bästa och att även Malin Heier, född – 93 gör en lysande seniordebut kan man säga att återväxten minst sagt ser tryggad ut i Häljarp.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser