Annons

Spännande höst mer Riksteaterföreningen Garanterat färgglatt och kul blir det när En annan liten jävla show med Anna-Lena Brundin, Ann Westin, Zeid Andersson och Yvonne Skattberg spelas på teatern den 6 oktober.

Landskrona Riksteaterförening har en späckad och intressant höst framför sig. Sång och skratt avlöser varandra och det kommer att finnas något för de flesta smaker. Först på programmet är Malmö Opera & Musikteater som ger Ticket to Ride den 22 september. Som titeln säger kommer det att bli mycket Beatles.

Den 6 oktober är det dags för mer skratt. Det är Anna-Lena Brundin och några till som presenterar En ANNAN liten jävla show – med En liten jävla kvinnorörelse. Det är en helt ny föreställning i två akter med sång, dans, film och comedy i oväntade former och kombinationer.

Annons
 

Fredagen den 12 oktober tar föreningen klivet ut från teatern till kasernplan. Man kommer då att visa 1:1:1 med Sardine Sauvage. Det är en dansakt på en 12 meter hög metallkonstruktion.

Därefter är det dags för opera. Det är Teater Halland med sin mask- och Commediatradition som har slagit sig ihop med musikgruppen Isildurs Bane från Halmstad för att tolka klassikern Tolvskillingsoperan. En föreställning på tre timmar.

Lördagen den 8 december är det dags för årets sista föreställning i Landskrona Riksteaterförenings regi då det är dags för Sing-a-long med Malmö Opera och Musikteater. Publiken väljer musik och sjunger tillsammans med ensemblen.

– Det är en fullspäckad höst, säger Tommy Olsson, ordförande i Landskrona Riksteaterförening.
Att föreställningarna är uppskattade råder det ingen tvekan om.
– Många säljs ut tidigt och det är kul. Vill man ha fortlöpande information med mera så är det bästa att bli medlem. Det kostar bara hundra kronor. Då får man även rabatt på föreställningarna plus lite andra förmåner, avslutar Tommy Olsson.

Vill du läsa mer om föreställningarna eller veta hur man blir medlem föreslås ett besök på föreningens hemsida. Adressen är www.landskronariksteater.se.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser