Annons

Seglingsfesten fortsätter i Borstahusen

Seglingstävlingarna som ingår i Nordic Week fortsätter i veckan och nu tar även festligheterna sig upp på land. Idag kan man lyssna till den australiensiske trubaduren David Mason Cox och från torsdagen intensifieras festligheterna ytterligare.

Från torsdag kommer ett mini tivoli med lotterier finnas på plats. Musik blir det av de lokala storheterna Martin Nilsson och Spink. Även en diskjockey finns på plats och ser till att stämningen är på topp torsdag, fredag och lördag.

Annons
 

Fredagen är något av barnens dag i Borstahusen då Sander & Gander kommer och uppträder klockan 19.00 och då det även blir godisregn. På kvällen kan mormor och morfar släppa loss till Beatstones.

Även på lördagen bjuds det på barnunderhållning och godisregn denna gång av Annette Lindvall & Dario Kumerle klockan 19.00. På kvällen är det mamma och pappa som får sitt av familjen Lindvall-Kumerle då det dressas om till 50/50.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser