Annons

Peter Stormare och stjärnorna i Borstahusen

Just nu pågår segeltävlingen Nordic Week i Borstahusen. Enligt uppgifter till Landskrona Direkt ska seglare i veckan ha siktat tumlare i sundet men frågan är om inte dagens gäster i hamnen trots allt väckt störst uppmärksamhet. I förmiddags anlände nämligen Jan Malmsjö, Magnus Härenstam, Arja Saijonmaa, Peter Stormare och Britt Ekland till hamnen från Trolleholm slott där inspelningen av SVT:s ”Stjärnorna på slottet” pågår.

Precis som vid fjolårets inspelning av den stjärnspäckade dokusåpan så valde man även i år att göra en avstickare till Landskrona. Ifjol var det Riverside Tattoo & Piercing som fick besök och idag gästade man Borstahusen för att ge sig ut och kappsegla på initiativ av Magnus Härenstam.

Annons
 

På plats i Borstahusen fick man goda råd och vägledning av seglingslegenden Pelle Pettersson. Enligt ögonvittnen i hamnen blev det inte seglat så värst mycket för stjärnorna som skulle köra matchracing, herrar mot damer. Båtarna kom endast ut till första boj innan de åter styrde i hamn. Landskrona Direkts utsände han precis få en skymt av celebriteterna innan dessa hoppade in i ett par bilar och styrde kosan mot slottet igen.


Sveriges mest kända skådespelare Peter Stormare var idag på blixtvisit i Landskrona. Här i samspråk med Magnus Härenstam.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser